Denham Lane, Chalfont St Peter, SL9

£900,000 Guide Price
4
3
2

Property Features

  • Views overlooking the countryside
  • Impressive family room & open plan kitchen
  • Bespoke kitchen with island that seats 8 people
  • Access to 1/3 acre paddock to the rear
  • 4 bedrooms
  • 3 reception rooms
  • 2 bathrooms
  • Off street parking for 3 + cars
  • Council tax. Band G. £3158.99
  • Make Enquiry
  • Floorplan
  • Viewing Tour
  • Print Details
  • Local Schools
  • Local Amenities
  • Send To Friend

Property Summary

This family home has a stunning family room with views overlooking to open countryside that we all desire.

An impressive family room with open plan kitchen is at the rear of the property. With a beautiful bespoke kitchen including an island that seats 8 and enough space to seat at least 8 at the dining table. The essential utility room is just off the kitchen offering further storage. To the front of the property you have 2 reception rooms positioned either side of the hallway offering you total versatility to being either a snug, home office, playroom or further fifth bedroom. There is an shower room off reception room 3, along with an understairs w/c for guest.

On the first floor the contemporary styling continues throughout the 4 bedrooms and family bathroom (with underfloor heating).

As you step out into the garden you have a large patio that is the width of the house and perfect for those summer BBQs, leading onto more than 100 ft garden (certainly enough space for the adults and children). At the end of the garden you look onto open fields and have use of a 1/3 acre paddock.

To the front of the property you have a gravel driveway with parking for more than 3 cars.

Located on the Chalfont Common side of Chalfont St Peter, you are in prime position for access to both state, grammar (which includes Dr Challoners School) and private schools.

Council Tax: Band G £3158.99

NOTE: The property has been extended on the ground floor and has further approved planning to extend on the first floor. Please contact us for the planning number. The current owners at the time of extending the ground floor ensured the groundworks were laid to support a two-storey structure making extending on the first floor to the rear straight forward with no planning approval needed.